The smart Trick of تولید محتوا در بوکان That Nobody is Discussing

با به اشتراک گذاشتن مشکلی که در ابتدا با محصول خود حل کردید، و اینکه چگونه راه حل در طول این فرآیند تغییر کرد، رابطه ای با بینندگان خود ایجاد می کنید.

محتواهایی که با کلمه «چگونه» شروع می شوند نیاز زیادی به توضیح ندارند. از آن جایی که این نوع محتوا مخاطب را برای انجام کاری راهنمایی می کند و به نوعی دستورالعمل انجام یک کار محسوب می شود، بسیار پرطرفدار است؛ به عنوان مثال تیترهایی مانند «چگونه فالورهای اینستاگرام را افزایش دهیم: ده نکته طلایی برای افزایش فالور اینستاگرام» یا «چگونه بخش سفارشات ویژه را در وردپرس فعال کنیم؟» به میزان زیادی توسط کاربران جستجو و کلیک می شوند و معمولاً ده درصد بیشتر از پست های معمولی بک لینک می گیرند.

پادکست ها مانند گوش دادن به رادیو هستند. اما هر کسی می تواند پادکست بسازد و پخش کند.

یکی دیگر از منابعی که برای تولید محتوا می توانید استفاده کنید، یوتیوب می باشد. با جستجو عبارات کلیدی کسب و کار خود می توانید موضوعات جدید برای تولید محتوا پیدا کنید.

برای هدف قرار دادن احساسات مخاطب، می توانید آینده را برای او ترسیم کنید که اگر این کار را بکند حتما موفق می شود.

اگر مخاطبی جذب یک مطلب شود به راحتی آن مطلب را ناتمام رها نخواهد کرد.

مانند یک کمپین بازاریابی سنتی، استراتژی محتوای شما باید بر روی اهداف بازاریابی شما متمرکز باشد (که به نوبه خود باید از اهداف شرکت شما مشتق شود).

با در نظر گرفتن این موضوع، ایده خوبی است که محتوایی ایجاد کنید که مخصوص این مخاطبان باشد. مثلاً بگویید صندل می فروشید.

تنها راه برای انجام این کار این است که با بازدیدکنندگان، سرنخ ها و مشتریان خود صمیمی شوید. باید آنها را مانند یک دوست قدیمی بشناسید.

به عنوان مثال، فرض کنید که دارید داستانی در مورد رسیدن به یک هدف فروش سخت تعریف می کنید. تصویری از یک نماینده فروش که با تلفن صحبت می کند، داستانی را بیان نمی کند دربرابر تصویری از همان نماینده فروش که از یک کوه بلند بالا می رود.

تبلیغات بسته به نوع رسانه متفاوت است و قوانین خاصی برای هر کدام وجود دارد.

یکی دیگر از منابعی که برای تولید محتوا می تواند به شما کمک کند، شبکه های اجتماعی است.

برای اینکه کاربران خود را وادار به ایجاد و به اشتراک گذاری محتوا برای برند خود کنید، از آنها دعوت کنید کلیک کنید تا در آن مشارکت کنند.

اینستاگرام،‌ محبوب‌ترین شبکه اجتماعی جهان است و حضور ۵۰ میلیون کاربر ایرانی در آن نشان دهنده ظرفیت بسیار خوبی است که در اختیار شما برای اشتراک‌گذاری محتوای آموزشی می‌دهد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *